Direct Mail

Direct mailing heeft een belangrijke rol ingenomen in de bedrijfscultuur, vooral in het midden- en kleinbedrijf. Bij het winnen van klanten is direct mail een zeer effectief communicatiemiddel.

Wij willen u graag van dienst zijn bij de mailing en verzendingen naar uw relaties. Zo beschikken wij over de juiste faciliteiten om uw mailing van begin tot eind te verzorgen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen van de brief ,in correct Nederlands desgewenst Engels, en bij het bedenken van leuke acties om uw relaties te prikkelen. Na het ontwerpen en het in orde maken van de direct mail kunt u de distributie aan ons overlaten. Wij hebben de juiste faciliteiten tot onze beschikking om de direct mail klaar te maken voor verzending. Wij werken met couverteermachines die elke brief, met gadgets en zonder, aankunnen. Als het gaat om breekbare producten zullen wij dit handmatig insteken. Bureau Mail Service beschikt over een groot sealcapaciteit waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij zorgen ervoor dat elke opdracht nauwkeurig en met zorg wordt uitgevoerd. Kleine oplages worden met net zoveel zorg uitgevoerd als grote oplages.

Bureau Mail Service heeft geavanceerde kleurenprinters waardoor uw mailing ook geheel full-color geprint en afgewerkt kan worden. Elke oplage kan naast de naw-gegevens ook worden voorzien van relevante informatie voor de lezer. Expliciete wensen zoals andere enveloppen, etiketten of antwoordkaarten kunnen wij vervullen.

Een databestand met de adresgegevens van de ontvangers is zeer belangrijk voor een mailing. Wij kunnen de databestand voor u opvragen, beheren en updaten als dat nodig is.

U zegt het, wij doen het!

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Recente Projecten

 

 

 

Faciliteiten