Over Ons

Bureau Mail Service is een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat u veel werk uit handen kan nemen in uw mailtraject en zodoende voor tijdbesparing en grotere efficiëntie kan zorgen binnen uw onderneming. Sinds 1936 kennen we als geen ander het vak van tijdrovende voorbereiden en zend-klaar maken van onder andere nieuwsbrieven, geadresseerde reclame, periodieken, facturen, brochures en salarisopgaven.

Bureau Mail Service kent door haar jarenlange ervaring de activiteiten die verwacht en onverwacht in de direct mail scène plaatsvinden. Haar personeel is vakkundig en kijkt niet op van afwijkende taken of spoedklussen. Wij realiseren verzendingen tegen de laagste tarieven en zorgen ervoor dat uw deadlines haalbaar zijn.

Uw opdrachten worden met zorg zowel machinaal met couverteermachines als handmatig door ons eigen professionele team in elkaar gezet. Uw gadgets en speciale drukwerken zijn bij ons in goede handen. Bureau Mail Service kan zorgdragen aan de verspreiding van uw mailing via het betrouwbare netwerk van TNT Post. Tevens kan de verspreiding plaatsvinden via DHL of Sandd.

Bureau Mail Service wilt zich profileren als een milieubewuste organisatie. Wij hechten veel waarde aan de natuur en het behoud hiervan. Wij maken gebruik van duurzame materialen en van FSC gecertificeerd papier. Wij sealen uw mailings in biologisch afbreekbare plastic. Onze klanten waarderen dit en maken graag gebruik van deze dienst.

Wij  zijn in het bezit van TNT Post certificaat CO² neutrale postbezorging. Dit betekent dat wij de CO²-uitstoot compenseren die vrijkomt bij het distribueren van alle postzendingen. Zo leveren wij onze bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen. Bureau Mail Service en TNT Post werken samen aan een schoner milieu!

Wij zetten nog even de pluspunten voor u op een rijtje:

  • Milieubewust
  • FSC gecertificeerd papier
  • Biologisch afbreekbaar plastic
  • Minder verpakkingbelasting

 

Template

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Template

 

Recente Projecten

 

 

 

Faciliteiten